Verzekeringen

insert image

Het adres voor uw particuliere en zakelijke verzekeringen.

Bij ons kunt u terecht voor uw particuliere en zakelijke verzekeringen.

Het afsluiten van een verzekering kan verplicht zijn, maar het kan ook een persoonlijke keuze zijn om een verzekering af te sluiten. Wij helpen u graag met het in kaart brengen van de risico’s en kijken of een verzekering wenselijk is en zo ja, welke verzekering het beste bij u past. Wij nemen u alles uit handen en gaan vrijblijvend voor u op zoek naar een passende verzekering.

Heeft u tijdens de looptijd van de verzekering vragen of een wijziging? U kunt daarvoor bij ons terecht. Wij zullen zorgdragen voor een juiste verwerking.

Heeft u een schade? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden u tijdens de schaderegeling.

Uiteraard staat bij ons een persoonlijke benadering voorop! Kom gerust langs op ons kantoor.

Verzekering

ver·ze·ke·ring (devmeervoud: verzekeringen)1overeenkomst tussen verzekeraar en verzekerde waarbij de eerste tegen betaling een risico op zich neemteen verzekering sluitenbasisverzekeringbrandverzekeringinbraakverzekeringlevensverzekeringreisverzekeringziektekostenverzekering2zekerheidik geef je de verzekering dat …3hechtenisiem. in verzekering nemen4verzekeringsmaatschappij

Is uw verzekering up to date?

Bij (grote) veranderingen in uw leven is het belangrijk om na te gaan of uw verzekeringen nog wel bij uw (woon)situatie passen.

Denk bijvoorbeeld aan uw kinderen die uit huis gaan voor een studie, een echtscheiding of bent u juist gaan samenwonen?

Ook kan het zijn dat u nieuwe spullen voor in huis heeft gekocht. Het is van belang dat verzekerde bedragen juist op uw polis staan.

Samen met u kijken wij graag welke verzekeringen voor u relevant zijn en of uw persoonlijke situatie vraagt om uw verzekeringen hierop aan te passen. Wij nemen graag alles uit handen om te zorgen dat u beschikt over de juiste verzekeringen tegen de beste premies en voorwaarden.

Waardemeters

  • De herbouwwaarde van uw woning berekenen?

Klik hier van de herbouwwaardemeter

  • De waarde van uw inboedel berekenen?

Klik hier van de inboedelwaardemeter

Beide waardemeters zijn bedoeld als indicatie. Voor het afsluiten van een verzekering nemen wij de waardemeters graag met u door.

Schade melden?

image_name

Schade?

Download hier uw schadeformulier.