• Home
  • Kredieten en lease

Kredieten en lease

insert image

Ook kunt u bij ons terecht voor kredieten en financieringen.

Voor een krediet of financiering zijn veel mogelijkheden. Wij helpen u dan ook graag bij het vinden van het juiste product welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Wij regelen de financiering voor u. Heeft u in de tussentijd nog vragen? Uiteraard staan wij dan ook voor uw klaar.

Krediet en lease

kre·diet (hetomeervoud: kredieten)1uitstel van betalingkopen op krediet zonder direct te betalen2lening3vertrouwen op iemands prestaties enz.hij heeft bij mij veel krediet verspeeld
lea·sen (leasete of leasede, heeft geleaset of geleased)1huren op lange termijn, m.n. van duurzame bedrijfsmiddelen zoals machines, auto's

Persoonlijke lening

– Een persoonlijke lening wordt vaak gebruikt om productaankopen te financieren waarbij de hele koopsom in één keer betaald moet worden.
– Bij een aflopend krediet betaalt u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing over een vaste looptijd.

Doorlopend krediet

– Een doorlopend krediet is een flexibele manier van lenen. Het kan gebruikt worden om voorziene en onvoorziene pieken in de uitgaven op te vangen.
– Bij een doorlopend krediet wordt vooraf een kredietlimiet en termijnbedrag afgesproken. Tot het afgesproken kredietlimiet kunt u geld opnemen en aflossen.

Financial lease

– Financial lease is een kredietvorm op basis van huurkoop.
– Financial lease is bestemd voor de financiering van personenauto's, lichte bedrijfswagens met een laadvermogen t/m 3.500 kg en bedrijfsmiddelen.