Adres

Korte Woldpromenade 27

Telefoon

+31 521 521 298

Vacature

Verzekeringsadviseur Particulier/Zakelijk

Wat ga je doen?

Als verzekeringsadviseur sta je particuliere en zakelijke klanten te woord met al hun vragen op het gebied van verzekeringen. Je onderhoudt dan ook goede contacten met klanten en maatschappijen en weet hoe jij als adviseur het verschil kunt maken. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met collega’s! Uiteraard hoort daar ook bij dat je het leuk vindt om je te verdiepen in een nieuw product en daar alles over uitzoekt voor je klanten en collega’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor acties die voortkomen uit de bezoeken die je brengt aan klanten. Kortom een zeer afwisselende functie binnen een gezellig team met een uitgebreid takenpakket waarin je je zelf goed kan ontwikkelen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Om direct aan de slag te kunnen gaan is het belangrijk dat je tenminste in het bezit bent van je     WFT basis, WFT schade particulier en WFT schade zakelijk. Als je daarnaast in het bezit bent van een WFT inkomen en WFT vermogen plus WFT Hypotheken is dat een pré. Mocht je deze nog niet hebben behaald, dan faciliteren we deze opleidingsmogelijkheden voor je.

Wat bieden we je?

Natuurlijk kun je rekenen op een marktconform salaris wat past bij jouw werkervaring en opleidings-  achtergrond. En heb je de ambitie om bepaalde vak gerelateerde diploma’s te behalen? Dan   faciliteren wij dat graag voor jou. Daarnaast maak je onderdeel uit van een zelfsturend team waar binnen je de mogelijkheid krijgt veel naar je toe te trekken om vanuit daar jezelf te ontwikkelen. Collegialiteit vinden we heel belangrijk we helpen elkaar waar we kunnen om vanuit daar continue te verbeteren.

Wie zijn wij?

Al jaren is Assurantiekantoor Strijker een begrip in de regio als het gaat om verzekeringen, hypotheken en financieringen. Met een breed scala aan producten en diensten voorzien wij particulieren en zakelijke klanten van een totaal advies op maat. Kwaliteit, vertrouwen en persoonlijke aandacht staan centraal in onze servicegerichte organisatie.

Interesse?

Stuur jouw CV en een motivatie waarom we voor jou moeten kiezen naar:

Assurantiekantoor Strijker b.v., Korte Woldpromenade 27, 8331JK Steenwijk of

per mail naar: info@assurantiekantoorstrijjker.nl

Wil je meer informatie naar aanleiding van deze vacature neem dan telefonisch contact op met mevrouw W. Strijker op telefoonnummer 0521-521298